Bideu portabil MomCare de la Atomedical Vest

Bideu portabil MomCare

Un Bideu portabil MomCare de la Atomedical Vest este o soluție ideală nu numai pentru femei care au născut pe cale naturală, ci și pentru orice femeie când este nevoie de o igienă ținctită. Acesta poate fi folosit la locul de muncă, la excursii, călătorii, festivaluri sau pur și simplu când nu sunteți acasă și este nevoie de o igienă intimă.
În majoritatea cazurilor un Bideu portabil Momcare este folosit imediat după naștere de către femeile care au născut pe cale naturală. În această periodă igiena intimă e foarte importantă pentru a evita orice infecție. De aceea un bideu portabil MomCare devine un ajutor ideal scurtând igiena în zona intimă și permițând mamei să petreacă mai mult timp cu noul-născut.

Acest bideu portabil Momcare vă poate asigura o igiena intimă sporită atunci când călătoriți, și nu numai. Bideul este ușor de transportat și depozitat, și este ușor de folosit. Este prevăzut cu un rezervor de apă și cu un gât lung pentru o folosire ușoare. Este o alternativă eficientă față de bideurile portabile scumpe sau cele electronice. Bideul portabil Momcare este recomandat și persoanelor cu hemoroizi.
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne căutați în magazine sau pe site-ul nostru: www.atomedicalvest.ro, specialiștii noștri vă stau la dispoziție. Contactați-ne cu încredere!

Related Post