Forever Focus – Forever Living

Forever Focus

Forever Focus este un supliment alimentar care combină ierburi tradiționale, vitamine și zinc cu Cognizin® * (Citicolină) testat clinic.

Ingrediente: Extract de ceai verde, extract de Bacopa monnieri (extract de Bacopa monnieri, maltodextrină), capsule pe bază de plante (hidroxipropil metilceluloză, apă, stabilizant: caragenan, agent antiaglomerant: clorură de potasiu), L-tirozină, Citizoline (Cognizin® *), Rhodiat extract de semințe (maltodextrină, cofeină, extract de semințe de Guarana), extract de Ginkgo biloba (maltodextrină, extract de Ginkgo biloba), bisglicinat de zinc (bisglicinat de zinc, glicină, regulator de aciditate: acid citric, apă, agent antiaglomerant, silicon), silicon: silicon săruri de magneziu ale acizilor grași), acid pantotenic (d-pantotenat de calciu), vitamina B 6 (clorhidrat de piridoxină), vitamina B 12 (stabilizator: fosfat dicalcic, cianocobalamină).

AB 6 și B 12vitamina și acidul pantotenic contribuie la reducerea oboselii și oboselii. Acidul pantotenic susține performanța mentală normală, iar zincul menține funcționarea mentală normală.
Rhodiola rosae (rădăcină de trandafir) contribuie la o activitate mentală și cognitivă optimă, menținând o formă fizică și mentală adecvată, circulația normală a sângelui, care susține performanța și reactivitatea creierului.

Bacopa monnieri susține concentrarea și memoria, contribuie la microcirculația sănătoasă a sângelui periferic, ceea ce contribuie la performanța creierului.

Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos.

Principalele ingrediente nu provin din țara de origine sau locul de proveniență al alimentelor.

Își păstrează calitatea până la sfârșitul lunii marcată în partea de jos a casetei (cu marcare lună / an)

O cutie de Forever Focus contine 120 capsule (64 g)

Conținutul de substanță activă Cantitate zilnică recomandată
: 4 capsule
NRV% *
Acid pantotenic 3 mg 50%
Vitamina B 6 0,5 mg 36%
Vitamina B 12 2,5 u 100%
Zinc 6 mg 60%
L-tirozină 300 mg
Citicolină (Cognizin®) 250 mg
Extract de Rhodiola rosae 200 mg
Extract de Bacopa mannieri 320 mg
Extract de ceai verde 400 mg
Extract de ginkgo biloba 24 mg
Extract de guarana 4,5 mg
Cofeină 50 mg

* Valoarea de referință a aportului zilnic pentru adulți

Linkuri catre produs: https://ro.search.yahoo.com/search?p=https%3A%2F%2Fflpaloe.ro%2Fsuplimente-alimentare%2F219-forever-focus.html&fr=yfp-t&fp=1&toggle=1&cop=mss&ei=UTF-8

 

Related Post