Încearcă și tu orteza mână

orteza mana

În viață de nenumerate ori un accident ne poate da viața peste cap, mai ales dacă după acesta dăm lupte zilnice cu dureri, și multe alte lucruri, senzații neplăcute. Orteza mână ne poate repara și îmbunătăți situația, ne poate oferii din nou viața de dinaintea accidentului, o viață fără dureri și incomoditate. Orteza mână este recomandată ca post aparat gipsat, dar poate chiar și înlocui aparatul gipsat. În cazul entorselor este des folosită orteza mână, dar nu numai, ci și pentru fisuri. Orteza mână este eficientă și pentru combaterea spasticității în mâna hemiplegică.

Orteza mână se găsește în mai multe mărimi, pentru a se putea adapta perfect anatomiei mâinii afectate, și acestă orteză mână este de tip atelă, din material maleabil. Fixarea acestei orteze mână se realizează prin sistem velcro.
Orteza mână este confecționată din: -spumă de polietilenă; -piele intoarsa de poliamida; – bumbac; – aluminiu ondulat și perforat.
Materialul din care este compus este: – formativ și maleabil; – ușor, confortabil, non-alergenic, fără latex; -respirabil (deoarece este perforat); – Radiografic; și mai mult de atât, se poate aplica fără dificultăți într-o secundă fără apă și căldură.
Este foarte important de știut, faptul că este interzis să fie utilizat pe răni deschise.

Curelele de aluminiu trebuie să fie păstrate în starea lor inițială, trebuie să avem grijă să nu le rupem, îndoim, sau modificăm.
Păstrarea curată, sau curățarea acestei orteze mână, este la fel de simplă, cât și aplicarea și folosirea acesteia. Întotdeauna se spală manual, este important ca sistemul de fixare cu velcro să fie închis, înainte să spălăm orteza mână. Uscarea orteza mână, este mai eficientă la o temperatură scăzută, niciodată nu se uscă în uscătorul de rufe. Orteza mână nu poate fi călcată.
Înainte de a vă achiziționa această orteza mână consultati-vă cu medicul specialist. Este foarte utilă, și îmbunătățeste clipele nenorocoase.

Related Post